21-12-2023


CUPRA HUURT WINKELRUIMTE QUARTZ AMSTERDAM

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Pon Direct Retail BV voor een langjarige huurovereenkomst voor de winkelruimte gelegen op de begane grond van Quartz aan de Buitenveldertselaan 80 te Amsterdam. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 300 m².

Quartz maakt onderdeel uit van Q Residences. Dit complex, dat een oppervlakte bestrijkt van 27.600 m² bestaat uit een plaza en twee woongebouwen: het middelhoge Qube en het hoge, zwierige Quartz. Naast de 248 appartementen die in het project zijn gerealiseerd, zijn op de begane grond commerciële ruimten gerealiseerd. In de commerciële ruimte onder Quartz zal nu CUPRA zich vestigen.

CUPRA is een zelfstandig, Spaans merk met een geheel eigen identiteit. CUPRA bewijst dat elektrisch en hybride rijden de adrenaline een krachtige boost geeft. Zij richten zich met hun auto’s op de autoliefhebber die duurzaam wil zijn. Die de energie wil voelen en onvergetelijk rijplezier wil beleven. In deze CUPRA garage ervaart de consument de ultieme CUPRA experience.

Kroonenberg Groep werd bij de verhuur bijgestaan door KroesePaternotte.