18-12-2023


SNIPES HUURT KALVERSTRAAT 48 IN AMSTERDAM

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Snipes voor een langjarige huurovereenkomst voor een winkel gelegen aan de Kalverstraat 48 te Amsterdam. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 1.100 m² verdeeld over de begane grond, kelder en eerste verdieping.

Het pand waar voorheen TopShop gevestigd was, is recent door Kroonenberg Groep herontwikkeld naar ontwerp van architectenbureau Office Winhov. Vóór de herontwikkeling was Kalverstraat 48 een winkelruimte van ca. 2.200 m² verdeeld over 5 verdiepingen, die doorliep tot aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Bij de herontwikkeling is het pand opgesplitst waarbij naast de winkelruimte ook een hoogwaardige kantoorruimte van 1.100 m² is gecreëerd met toegang vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal 269 en verdeeld over begane grond, 2e en 3e verdieping met uitzicht op de levendige Kalverstraat.

Snipes biedt met meer dan 750 verkooppunten in Europa en de VS en haar online winkel

actuele streetwear-kleding en sneakers net als de klassieke tijdloze looks van merken als adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok en Vans. Het assortiment onderscheidt zich door de eigen SNIPES-collecties en succesvolle samenwerkingen met andere streetwearmerken plus exclusieve sneakermodellen.

Het huurcontract gaat 1 januari 2024 in. Kroonenberg Groep werd bij de verhuur bijgestaan door KroesePaternotte; City Real Estate begeleidde huurder.