21-02-2023


NEW YORKER HUURT OP NIEUWENDIJK

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met NEW YORKER voor een langjarige huurovereenkomst voor een winkel gelegen aan de Nieuwendijk 154-160  te Amsterdam.

NEW YORKER is reeds gevestigd aan de Nieuwendijk in een winkelruimte van circa 2.200 m². Voor de nieuwe winkel is het ondergelegen winkelruimte bij de bestaande ruimte getrokken, waarmee een nieuwe winkel ontstaat van circa 4220 m² verdeeld over begane grond en eerste etage. De ondergelegen winkel was tijdelijk verhuurd aan de Koopman en voorheen aan H&M.

NEW YORKER creëert op deze locatie een nieuwe flagship-store. Met meer dan 1.150 winkels in 47 landen en meer dan 21.000 medewerkers is NEW YORKER is een van de grootste internationale modemerken. “Dress for the moment.” is voor hen meer dan alleen een slogan.

De uitbreiding is eind november aan New Yorker opgeleverd. New Yorker maakt deze uitbreiding eerst gereed, zodat deze bij de bestaande winkelruimte kan worden getrokken. Zodra dit deel gereed is, zal deze medio maart geopend worden voor publiek. Aansluitend zullen de huidige entree en de bestaande roltrappen worden verwijderd. Deze werkzaamheden zullen medio mei zijn afgerond, waarna New Yorker de gehele winkel kan openstellen voor publiek.