07-07-2023


DIVINE & DELICIOUS NAAR GELDERLANDPLEIN

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Divine & Delicious voor een langjarige huurovereenkomst in het Gelderlandplein. Het gehuurde betreft een winkelruimte aan de zijde Willem van Weldammelaan van 164 m² op de begane grond en 60 m² in de kelder. Het huurcontract is 1 juli ingegaan.

Divine & Delicious is een hoogwaardige kookwinkel met een compleet assortiment aan kookgerei. Met merken als Demeyere, Staub, Zwilling en Miyabi is er zowel voor de thuiskok als professioneel gebruik veel keuze. De winkel is nu nog gevestigd aan het Hoofddorpplein te Amsterdam, maar zal haar deuren aan het Gelderlandplein in september openen.

Deze week opende Shilla een tweede vestiging op Gelderlandplein. Het gehuurde betreft een winkelruimte van 42 m² op de locatie waar eerder Happy Print gevestigd was. Het huurcontract is op 1 april 2023 ingegaan. Deze nieuwe winkel, % by Shilla,  is gespecialiseerd in saké, Aziatische wijnen en Aziatische bieren. Shilla Japanese en Korean Foodmarket is een zeer populaire foodmarket op Gelderlandplein, met het grootste assortiment Japanse en Koreaanse levensmiddelen van heel Nederland. Daarnaast kunt u bij Shilla terecht voor dagverse sushi. Met deze nieuwe winkel breidt Shilla haar assortiment verder uit.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Gelderlandplein geadviseerd door Kroese Paternotte.