23-03-2023


HILVERTSHOF IN HILVERSUM BESTAAT 50 JAAR

Op 25 maart 1973 opende Hilvertshof voor het eerst haar deuren. Komende zaterdag is dat precies 50 jaar geleden en dus is het tijd voor een feestje! Wie jarig is trakteert en dat doet Hilvertshof met lekkere mini-donuts, een feestelijke fotowand waarbij de polaroid foto’s direct meegenomen kunnen worden én nog meer bijzonder: elk half uur maakt één klant kans om tot €500,- van zijn/haar aankoopbedrag terug te winnen. Omdat in Hilvertshof ook het hele weekend een live DJ aanwezig is, wordt winkelen alleen nog maar gezelliger.

In 50 jaar is Hilvertshof drie keer grootschalig verbouwd. Tijdens de laatste metamorfose is een aantal vloeren opengebroken, om ruimte te kunnen bieden aan retailers met grote winkels waaronder H&M, Zara en Primark.

Hilvertshof heeft een gevarieerd aanbod aan winkels. Behalve verschillende kledingwinkels vind je er bijvoorbeeld een Pets Place, Hakky Ambachtelijke Schoenmakerij, Blokker, Nelson, Pipoos, Kruidvat, ICI Paris XL, Volendammer Vishandel Hilvertshof, KPN, Primera en Poké Perfect.

Dit najaar zal Cotton Club haar deuren openen aan het centrale plein van Hilvertshof.