21-04-2022


PETS PLACE SLUIT MEERDERE LANGJARIGE HUURCONTRACTEN

Kroonenberg Groep en Pets Place hebben overeenstemming bereikt voor langjarige huurovereenkomsten in diverse winkelcentra. In winkelcentrum de Gansehof in Coevorden is het huurcontract dit voorjaar ingegaan en betreft het een winkelruimte van circa 485 m².

In winkelcentrum Hoogvliet te Rotterdam is het huurcontract op 1 april ingegaan. Hier gaat het om een winkelruimte aan de Binnenban 35-43 van circa 565 m² verdeeld over begane grond en kelder.

Het huurcontract voor winkelcentrum Hilvertshof te Hilversum is ook op 1 april ingegaan. In Hilvertshof huurt Pets Place een ruimte van circa 920 m² in de kelder waar ook Dirk gevestigd is.

Tot slot is een langjarige huurovereenkomst overeengekomen voor een winkel op Gelderlandplein in Amsterdam welke ingaat op 1 juli. Deze winkel is gelegen in de kelder met een ruime entree op de begane grond. Het betreft hier circa 1.245 m². In de vestiging op Gelderlandplein zal ook een dogwash gevestigd worden. In de dogwash kunnen bezoekers hun hond zelf wassen, waarbij alle benodigdheden ter beschikking zijn.

Pets Place is een winkelketen met momenteel zo’n 200 dierenwinkels in het land. Pets Place biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed en actueel assortiment dierbenodigdheden. De winkelketen richt zich primair op de groepen hond, kat, knaagdier, vogel, vis en het buitenleven.

Alle winkels zullen na ingang huurovereenkomst een korte inbouwperiode kennen en vervolgens hun deuren openen.

Kroonenberg Groep en Pets Place werden bij deze transacties bijgestaan door Brickstone.