05-04-2022


GELDERLANDPLEIN VERWELKOMT NIEUWE HUURDERS

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Skins Cosmetics voor een langjarige huurovereenkomst op Gelderlandplein. Skins Cosmetics vestigt zich in het winkelpand gelegen aan Gelderlandplein 167, naast Holland & Barrett en Ici Paris XL. Het gehuurde betreft circa 120m² op de begane grond en 25m² op de entresol. Het huurcontract is ingegaan op 15 januari 2022 en de winkel zal op 7 april open gaan. Skins Cosmetics opende in 2000 haar eerste winkel in Nederland. Zij introduceren in hun salons unieke merken van over de hele wereld – allemaal met een bijzonder verhaal. Skins Cosmetics is daarmee hét adres voor uitzonderlijke beautyproducten en verfijnde parfums.

Met Ramón Mossel Makelaardij is een langjarige overeenkomst aangegaan voor het pand gelegen aan de AJ Ernststraat 551 – 559, waar voorheen ING gevestigd was. Ramón Mossel Makelaardij, sinds 2003 gevestigd aan de Maasstraat, is een bekende naam in de Amsterdamse woningmarkt. Het gehuurde betreft circa 284 m² kantoorruimte. Het huurcontract is 5 januari 2022 ingegaan en het kantoor zal in mei open gaan.

Tot slot werd een huurovereenkomst gesloten met Ton Overmars Slijterij voor het pand gelegen aan Gelderlandplein 20, waar tot heden Steppin Out gevestigd was.

Ton Overmars Slijterij opende haar eerste winkel in 1971 in de Hoofddorppleinbuurt. De winkel staat bekend om haar uitgebreide assortiment wijnen en sterke dranken als vele soorten whisky en gin. Tevens werken bij Ton Overmars verschillende vinologen en gedistilleerd- en bierspecialisten die voor een goed en passend advies kunnen zorgen. Het huurcontract is op 1 april 2022 ingegaan en de winkelruimte heeft een afmeting van circa 95 m². De winkel opent over enkele weken haar deuren.