01-06-2021


Xenos huurt in de Barones en Hilvertshof

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Xenos voor langjarige huurovereenkomsten in de winkelcentra de Barones te Breda en Hilvertshof in Hilversum.

In de Barones betreft het een winkelruimte van circa 1080 m² verdeeld over begane grond en eerste verdieping en opslag van circa 200m². De entree ligt aan de zijde Lange Brugstraat. Het huurcontract is op 17 mei ingegaan en de winkel zal na een korte inbouwperiode haar deuren feestelijk openen.

In Hilvertshof betrekt Xenos een winkelruimte van circa 490 m² op de begane grond en 100 m² opslag. De winkel zal zich vestigen in de passage waar ook Nelson, Zeeman en KPN gevestigd zijn. Het huurcontract gaat op 1 juli in en de winkel zal na een korte inbouwperiode nog deze zomer haar deuren openen.

Met circa 150 winkels in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, tafelen- en foodwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

Kroonenberg Groep werd bij deze transacties geadviseerd door KroesePaternotte.