21-09-2021


VERNIEUWDE HUURCONTRACTEN OSDORPPLEIN MET H&M EN ACTION

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met H&M voor een langjarige huurovereenkomst voor Osdorpplein 137-140 te Amsterdam. Het gehuurde betreft een winkel van circa 1600 m². H&M was reeds gevestigd midden in de winkelstraat op Osdorpplein, maar is nu verhuisd naar een grotere winkel op een zichtlocatie aan de doorgaande weg Meer en Vaart parallel aan de Sloterplas. Het huurcontract is 15 juli ingegaan en de nieuwe winkel is afgelopen week open gegaan.

Ook met Action werd een nieuwe langjarige overeenkomst gesloten voor hun winkel aan het Osdorpplein. Door Kroonenberg Groep zijn de entrees van Action en C&A verbouwd en naast een nieuwe pui zijn nieuwe roltrappen en een nieuwe lift geplaatst. Action vergroot door de verbouwing de winkel op de eerste verdieping. C&A gaat op de begane grond meer meters huren.

Naast deze vernieuwde huurcontracten, werden er door Kroonenberg Groep onlangs verschillende nieuwe huurcontracten gesloten aan het Osdorpplein. De nieuwe huurders zijn de Italiaanse traiteur Sorridi; Saakouk, de winkel voor exclusieve sneakers en het mondzorg- en tandenbleekcentrum ‘House of Teeth’. In het foodcourt van Westmarket opent binnenkort Tandoori Spot, met heerlijke Indiase gerechten.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van Osdorpplein bijgestaan door KroesePaternotte.