07-09-2021


KROONENBERG GROEP VERHUURT AAN XENOS IN HOOGVLIET

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Xenos voor een langjarige huurovereenkomst in winkelcentrum Hoogvliet te Rotterdam. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 420 m² op de begane grond. Het huurcontract is 1 september ingegaan en na een korte inbouwperiode zal de winkel deze herfst haar deuren openen.

Met bijna 150 winkels in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht.

Met twee reeds bestaande huurders in Hoogvliet werd in de afgelopen periode door Kroonenberg Groep een nieuw huurcontract afgesloten. Binnenban Kledingreparatie is verhuisd. In hun nieuwe en grotere winkel wordt de bestaande dienstverlening aangevuld met de verkoop van kostuums.
De Intuïtie verhuist dit najaar ook aan de Binnenban. In de nieuwe winkel zullen ze hun aanbod aan edelstenen, sieraden en cadeauartikelen verder uitbreiden.

Tot slot heeft Kroonenberg Groep met de traditionele kapper en barbier Broers Barbershop een huurovereenkomst gesloten voor een winkel aan de Binnenban. Zij zullen dit najaar hun winkel openen. Kroonenberg Groep kijkt naast de invulling van het aanbod aan winkels continue naar verdere mogelijkheden om Winkelcentrum Hoogvliet te optimaliseren. Zo werden in de afgelopen jaren op verschillende locaties in het centrum in totaal 47 appartementen gerealiseerd in voormalige winkelruimtes op de eerste verdieping.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van Hoogvliet geadviseerd door BRIQ real estate