18-02-2021


BCC HUURT OP GELDERLANDPLEIN

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met BCC voor een langjarige huurovereenkomst op Gelderlandplein. BCC zal zich vestigen in het winkelpand gelegen aan Gelderlandplein 128-130, waar tot heden Cotton Club gevestigd is. Het gehuurde betreft circa 530m² op de begane grond en 60m² op de entresol. Het huurcontract gaat 1 april 2021 in en BCC zal na een korte inbouwperiode haar deuren openen. BCC is met 60 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland.

Met Cotton Club, onderdeel van The Sting, is een nieuwe langjarige overeenkomst aangegaan. Cotton Club zal binnen Gelderlandplein verhuizen naar het centrale plein. De winkels waar voorheen Esprit, IKKS en River Woods gevestigd waren, zijn samengevoegd. Daarmee is een nieuwe winkel ontstaan waar Cotton Club haar nieuwste concept zal presenteren. Het gehuurde betreft circa 575m² op de begane grond en 125m² op de entresol. Het huurcontract gaat 1 maart 2021 in en de winkel zal spoedig open gaan.

Ook met Esprit is een nieuwe langjarige overeenkomst gesloten. Esprit is verhuisd binnen Gelderlandplein en bevindt zich nu tussen Zwartjes van 1883 en de entree van Bristol. Het huurcontract is 1 januari 2021 ingegaan en betreft circa 210m². De nieuwe winkel opent haar deuren zodra de huidige maatregelen betreffende COVID-19 worden opgeheven en winkels weer open mogen.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van het Gelderlandplein geadviseerd door KroesePaternotte.