22-10-2020


Nieuwe huurders markt Hardenberg

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met SNS Bank voor een langjarige huurovereenkomst voor het pand aan Markt 52 te Hardenberg. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 107 m². Het huurcontract is 1 september 2020 ingegaan en SNS Bank heeft inmiddels haar deuren voor het publiek geopend.

Met Blush Mode werd ook een langjarige huurovereenkomst getekend voor het pand aan de Markt 2. Het gehuurde betreft een winkel van 125 m², waar eerder Bonita gevestigd was. Blush Mode biedt prachtige, diverse dameskleding voor de modebewuste vrouw van merken als Dreamstar, Freequent, Ichi, Nikkie en Scotch & Soda. Het huurcontract is 1 oktober ingegaan en de winkel zal op korte termijn open gaan.

Tot slot werd ook met Ter Stal Mode een langjarige huurovereenkomst getekend voor het pand aan de Markt 3-4. Het gehuurde betreft een winkel van 470 m². Voor deze nieuwe huurder zijn twee afzonderlijke winkels samengevoegd. Hier waren voorheen Didi en Paris2Day gevestigd. TerStal biedt mode voor dames, heren, kinderen en baby’s. Het huurcontract zal op 1 november ingaan. De winkel zal na een korte inbouwperoide voor het eind van het jaar openen voor publiek.

Kroonenberg Groep werd in deze transacties bijgestaan door Uniek Makelaars.