01-09-2020


DIRK VERNIEUWT HUUR IN HOOGVLIET

Kroonenberg Groep heeft in Winkelcentrum Hoogvliet met bestaande huurder Dirk van den Broek een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 2100 m². De bestaande Dirk wordt in de komende periode ontwikkeld tot een geheel vernieuwde supermarkt. De markante hoek, die eerder de entree was voor de voormalige Bristol, is samengevoegd met de bestaande winkel van Dirk. Door het plaatsen van nieuwe, hogere puien met meer glas wordt de supermarkt lichter en ruimtelijker. De zichtbaarheid van de winkel in het centrum wordt hiermee zeer vergroot. De nieuwe supermarkt zal eind oktober geopend worden.

Kroonenberg Groep heeft ook twee nieuwe huurcontracten gesloten voor het winkelcentrum. Kaan Noten en Delicatessen, die eerder gevestigd was in de Albert Heijn, opende een geheel nieuwe winkel aan de Binnenban. Ook Martinez Chocolatier vestigde zich aan de Binnenban. Beide langjarige huurcontacten zijn op 1 januari ingegaan.

Met Specsavers werd een langjarige verlenging van het bestaande huurcontract overeengekomen.

Kroonenberg Groep is in Hoogvliet volop bezig met de herontwikkeling van het winkelcentrum.

In de afgelopen periode werden op drie locaties in het centrum in totaal 18 appartementen gerealiseerd in voormalige winkelpanden. Door het succes van deze appartementen is besloten deze herontwikkeling door te zetten. Op dit moment worden boven de vernieuwde Albert Heijn 19 appartementen gerealiseerd. Deze komen dit najaar in de verhuur.

Binnenkort wordt gestart met de bouw van 10 appartementen boven de te vernieuwen Dirk, de locatie van de voormalige Bristol.

Kroonenberg Groep zal ook de komende tijd de mogelijkheden onderzoeken om het winkelcentrum verder te optimaliseren en meer woningen toe te voegen.

Kroonenberg Groep wordt bij de commerciële verhuur van Winkelcentrum Hoogvliet geadviseerd door BRIQ real estate en voor de verhuur van de woningen door Synchro Wonen en RIVA Makelaars.