09-06-2020


KOOPMAN HUURT IN DE BARONES

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met The Sting Companies voor een huurovereenkomst voor een filiaal van de KOOPman in de Barones te Breda. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 7400 m² verdeeld over de begane grond en de eerste etage. De winkel krijgt zowel een entree in het winkelcentrum als aan de Karrestraat en opent haar deuren op 9 juli aanstaande.

De KOOPman is een formule van The Sting Companies, waartoe ook ondermeer The Sting, Costes en Cotton Cub behoren. De KOOPman gaat merken verkopen als Stage 55, Non Grada, Sutherland, O’Bleu en Miss America tegen hele scherpe prijzen.

Het wordt een in een mooi jasje gestoken modewarenhuis met ruime paskamers en ruime gangpaden.

De KOOPman geeft hiermee invulling aan twee verdiepingen van de winkel waar voorheen Hudson’s Bay gevestigd was. Kroonenberg Groep doet op dit moment nog studie naar de verdere mogelijkheden voor het gehele pand, wat in zijn totaliteit circa 16.600 m2 bedraagt.

Naast de KOOPman zijn in de Barones nog formules gevestigd als The Sting, Pull&Bear, Bershka, Etos en Sissy Boy. Het ruim opgezette winkelcentrum is volledig aangepast naar de maatregelen die gelden voor de 1,5 meter maatschappij waar wij op dit moment in leven.

Kroonenberg Groep en The Sting Companies werden geadviseerd door KroesePaternotte.