14-02-2024


COFFEE DISTRICT EN GP EXPERIENCE HUREN IN QUBE AMSTERDAM

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Coffee District en GP Experience voor langjarige huurovereenkomsten voor winkelruimten gelegen op de begane grond van Qube aan de Buitenveldertselaan 98 te Amsterdam. Het gehuurde betreft respectievelijk een winkelruimte van 83 m² en 162 m². Beide huurcontracten gaan 1 maart 2024 in.

Qube maakt onderdeel uit van Q Residences. Dit complex, dat een oppervlakte bestrijkt van 27.600 m² bestaat uit een plaza en twee woongebouwen: het middelhoge Qube en het hoge, zwierige Quartz met in totaal 248 appartementen. Naast deze woningen zijn op de begane grond commerciële ruimten gerealiseerd. Met de toevoeging van de twee nieuwe huurders is het gehele project Q Residences volledig verhuurd.

Coffee District is een specialiteitencafé. Ze serveren bonen van de Amsterdamse branderij Lot61 en bieden daarnaast een verscheidenheid aan espresso- en filterkoffies van gastbranders uit heel Europa. Ze werken samen met een aantal van de beste bakkerijen in de stad en bieden heerlijke zoetigheden voor bij de koffie. Tevens zijn koffiebonen en zetapparatuur ook te koop voor de ultieme koffiebeleving thuis.

GP Experience, is een haarstudio en beautysalon georkestreerd door Gleiton Pedro Soares en zijn hoogopgeleide en gekwalificeerde team van specialisten. Meer dan een kapsalon, is GP Experience een plek om mensen te inspireren en ervaringen te delen. Als een van de bekendste salons in de regio Amsterdam staat GP Experience synoniem voor techniek, stijl en exclusiviteit.   Kroonenberg Groep werd bij de verhuur van dit project bijgestaan door KroesePaternotte.