04-10-2023


NIEUWE HUURCONTRACTEN OP GELDERLANDPLEIN

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Daily Flowers en The PhoneLab voor langjarige huurovereenkomsten op het Gelderlandplein. Voor deze twee nieuwe huurders is de voormalige winkelruimte van Rituals gesplitst.

Daily Flowers heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een winkelruimte van 76 m2. Daily Flowers was sinds dit voorjaar huurder van de kiosk op het middenplein van het winkelcentrum en is inmiddels verhuisd naar haar tijdelijke winkel naast Jumbo. Vanaf voorjaar 2024 zal zij gevestigd zijn op haar definitieve locatie. Met haar uitgebreide assortiment aan prachtige bloemen, vazen en accessoires is zij een goede aanvulling op het aanbod van het winkelcentrum.

Naast Daily Flowers zal The PhoneLab zich vestigen. The PhoneLab tekende een langjarige huurovereenkomst voor het winkelpand van 66 . Het huurcontract is op 1 oktober 2023 ingegaan en de winkel zal spoedig haar deuren openen. ThePhoneLab repareert smartphones en tablets. Dat doen zij in de winkel en is mogelijk zonder afspraak. The PhoneLab is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De winkel op Gelderlandplein is de negende winkel. De huurder werd bijgestaan door City Real Estate.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Gelderlandplein geadviseerd door Kroese Paternotte.