05-10-2022


MEERDERE HUUROVEREENKOMSTEN GESLOTEN IN HOOGVLIET

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met KIK voor een langjarige huurovereenkomst in winkelcentrum Hoogvliet te Rotterdam. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 685 m². Het huurcontract is begin september ingegaan. Om deze winkel mogelijk te maken, worden de bestaande winkels aan de Binnenban 93 – 97 samengevoegd. Kik zal eind oktober haar deuren openen. Kik biedt mode voor het gehele gezin en heeft daarnaast een ruim assortiment huishoudelijke artikelen en woning decoratie.

Binnenban 58B-60 is verhuurd aan Swietarts. SwietArts is een bijzondere cadeauwinkel met merken als Candle, Woodwick en Blond Amsterdam. Het gehuurde betreft circa 438 m² verdeeld over begane grond en kelder. Eind augustus heeft Swietarts haar deuren geopend.

Broadrunners huurt vanaf 1 september de winkel gelegen aan Middenbaan Noord 126. Broadrunners verzorgt heerlijke broodjes, salades, pizza’s en pasta’s voor bezorgen en afhalen. Het gehuurde betreft circa 112 m² verdeeld over begane grond en kelder.

Met twee reeds bestaande huurders in Hoogvliet werd in de afgelopen periode door Kroonenberg Groep een nieuw huurcontract afgesloten. Zo verlengde Hunkemöller haar contract voor meerdere jaren. Ook Phone House verlengt haar contract en is binnen het centrum verhuist naar een winkel op het centrale plein.

Winkelcentrum Hoogvliet bestaat deze maand 60 jaar en dat wordt gevierd met leuke acties en activiteiten voor het winkelend publiek.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van Hoogvliet geadviseerd door BRIQ real estate.