25-01-2022


KROONENBERG GROEP SLUIT NIEUWE OVEREENKOMSTEN IN GANSEHOF COEVORDEN

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met verschillende huurders voor langjarige huurovereenkomsten in winkelcentrum Gansehof in Coevorden.

HEMA was reeds gevestigd in Gansehof maar is verhuisd binnen het winkelcentrum naar een winkelruimte op een mooie zichtlocatie aan de Friesestraat. Het gehuurde betreft een ruimte van circa 960 m². In deze geheel vernieuwde winkel exploiteert HEMA ook haar nieuwste horeca concept. Het huurcontract is medio september ingegaan en de winkel is eind 2021 geopend voor het winkelend publiek.

Met Xenos werd een huurovereenkomst gesloten voor een winkel van circa 555 m². Het huurcontract is 1 januari 2022 ingegaan en na een korte inbouwperiode zal de winkel begin 2022 openen. Met circa 150 winkels in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, tafelen- en foodwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

Okay Fashion sloot een langjarige huurovereenkomst voor circa 225m² winkelruimte. Het huurcontract is 1 januari 2022 ingegaan en de winkel zal na de inbouwperiode dit voorjaar open gaan. Okay Fashion opende ruim 5 jaar haar eerste winkel. Inmiddels telt de keten 40 winkels met name gelegen in de noordelijke provincies van Nederland. Bij Okay Fashion kan het publiek terecht voor modemerken als Vila, Vero Moda, Only, Jacqueline de Yong, Jack & Jones en Only & Sons.

Tot slot werd het huurcontract met bestaande huurder cadeauwinkel Het Ambacht langjarig verlengd. Het Ambacht is een gezellige cadeauwinkel, waar naast woonaccessoires en leuke hebbedingen verschillende zelfgemaakte artikelen worden verkocht. De zelfgemaakte artikelen zijn onder meer ambachtelijke kaarsen en persoonlijke kaarten. Hierbij heeft Het Ambacht ruimte voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking in samenwerking met Cosis.