13-07-2021


JUMPER HUURT MOLUKKENSTRAAT 302

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Jumper voor een langjarig huurcontract voor het pand aan Molukkenstraat 302 te Amsterdam. Het gehuurde betreft 1.100 m² winkelruimte. Jumper is een winkelformule met ruim 80 winkels door heel Nederland op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken; grote winkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak.

Kroonenberg Groep heeft het terrein aan de Molukkenstraat 200-308 volledig herontwikkeld. Als onderdeel hiervan werd het pand gelegen aan Molukkenstraat 302 in de afgelopen periode grondig verbouwd waarbij drie voormalige bedrijfsruimten werden samengevoegd en voorzien van een nieuwe pui zodat deze winkel gerealiseerd kon worden.

In 2018 werd het deel, dat al jaren in gebruik was als meubelwinkel, na een ingrijpende verbouwing opgeleverd aan AH XL. Daarbij werd ook een nieuw parkeerterrein op het dak gerealiseerd. In navolging hiervan werd ook het parkeerterrein voor de naastgelegen Praxis heringericht en werd een doorgang gecreëerd waarmee een directe verbinding is ontstaan tussen de terreinen van Praxis en Albert Heijn XL. Naast Praxis, Jumper en AH XL zijn ook Big Bazar en SmartFit gevestigd op het terrein.

Begin 2021 werd het herontwikkelde kantoorpand aan Molukkenstraat 200 opgeleverd aan Swapfiets.

Kroonenberg Groep werd in deze transactie bijgestaan door EVS Vastgoed.