01-02-2021


EVERYBODY LIFESTYLE CENTERS HUURT OSDORPPLEIN 470

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Everybody Lifestyle Centers voor een langjarige huurovereenkomst voor Osdorpplein 470 te Amsterdam. Het betreft circa 740 m² kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping. Op deze locatie, gelegen boven AH XL, was voorheen Kijkshop gevestigd. Doordat gebleken is dat winkelruimten op de verdieping moeilijker verhuurbaar zijn, besloot Kroonenberg Groep de verdiepingen te her ontwikkelen en de bestemming te wijzigen naar kantoorruimte. Het huurcontract is op 1 februari 2021 ingegaan.

Na het Medisch Centrum Osdorpplein is dit de tweede herbestemming van winkelruimte naar kantoorruimte met een maatschappelijke- / zorg gerelateerde bestemming op het Osdorpplein. Hiermee speelt Kroonenberg Groep in op de vraag naar ruimten met maatschappelijke bestemmingen.

Bij Everybody Lifestyle Centers worden thema’s rond werk en gezondheid samengebracht.

De huisarts, arbo-arts, werkcoach, lifestyle arts, young professional, psycholoog en andere professionals op het gebied van gezondheid en werk zitten allemaal bij elkaar onder één dak in één inloopcentrum. Laagdrempelig en voor iedereen. Of het nu gaat over een voedingsadvies voor een gezondere leefstijl, een workshop over werk vinden, of een weerbaarheidstraining voor jongeren.

Kroonenberg Groep werd in deze transactie bijgestaan door Van Dijk en Ten Cate in samenwerking met Van Gool Elburg.