Metropool Zuid | Almere

Metropool Zuid is een prachtig nieuw appartementencomplex gelegen aan het bruisende Stationsplein in Almere. Dit complex biedt een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en moderne woonruimte in een levendige omgeving. Met in totaal 40 vrije sector huurappartementen, is er voor elk wat wils. Alle huurappartementen in Metropool Zuid zijn voorzien van 2 slaapkamers, wat ideaal is voor stellen, gezinnen of mensen die behoefte hebben aan een extra ruimte. Bovendien hebben 16 van de appartementen zelfs 2 badkamers, waardoor het delen van voorzieningen gemakkelijker wordt en privacy wordt gewaarborgd.

Alle vrije sector huurappartementen beschikken over een loggia. De huurappartementen worden volledig turn-key opgeleverd, zo zijn ze voorzien van een fraaie PVC vloer, een apart toilet, een goed uitgeruste badkamer en een moderne keuken. Daarnaast zijn de wanden en plafonds gestuct, wat een luxe uitstraling geeft aan de ruimtes.
De grootte van de appartementen varieert van ongeveer 69 m2 tot 94 m2, waardoor er voor elk huishouden een geschikte optie is.

De verwachte oplevering is eind 2025.