HOOGVLIET | ROTTERDAM

Winkelcentrum Hoogvliet is volop in ontwikkeling. Hier worden woningen gecreëerd in oude winkelruimtes op de eerste verdieping, op verschillende locaties in het winkelcentrum. Zo is het oude ABN AMRO kantoor herontwikkeld tot een grote winkel met daarboven vier woningen met dakterras, zijn boven Sport2000 zeven woningen met open patio’s en ook op de eerste verdieping van de voormalig Roobol zeven woningen gerealiseerd.

De grootste transformatie vindt plaats in het winkelgebied van Albert Heijn. Huurders op de begane grond kregen een andere plek in het winkelcentrum. Hierdoor werd ruimte gecreëerd om de hele begane grond te verbouwen tot een Albert Heijn XL. De verdieping is geheel herontwikkeld tot negentien woningen. Binnenkort wordt gestart met de bouw van 10 appartementen boven de te vernieuwen Dirk, de locatie van de voormalige Bristol.

Kroonenberg Groep zal ook de komende tijd de mogelijkheden onderzoeken om het winkelcentrum verder te optimaliseren en meer woningen toe te voegen.

Winkelcentrum Hoogvliet

Winkelcentrum Hoogvliet in Rotterdam heeft een zeer divers aanbod: in totaal zo’n 100 winkels van grote ketens en kleinere, lokale retailers, diverse horecabedrijven, een bibliotheek en een stadswinkel. Het winkelcentrum van circa 30.000 m² is grotendeels om het plein ‘de Binnenban’ heen gebouwd. In en naast Hoogvliet worden tal van evenementen georganiseerd. Deze maken het gebied nog levendiger en het winkelcentrum aantrekkelijk voor jong en oud. Boven Hoogvliet bevinden zich zo’n 191 huurwoningen. Deze appartementen zijn ideaal gelegen vlakbij uitvalswegen, openbaar vervoer en natuurlijk winkels en horecagelegenheden.

Bezoek de website van winkelcentrum Hoogvliet

Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet
Hoogvliet