17-06-2021

Vacature: Medewerker binnendienst Technisch beheer

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Medewerker binnendienst Technisch beheer m/v

Kroonenberg Groep B.V.

Standplaats

WTC Schiphol

 

Functieomschrijving

Als medewerker binnendienst bent u verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van storingen in de ruimste zin van het woord. In deze veelzijdige functie zorgt u voor het invoeren, beheren, archiveren en begeleiden van uitbestedingen, en werkt u samen met de medewerkers buitendienst. Naast relatiebeheer, contractmonitoring, energie labels, energiemeters, en het bijhouden van diverse certificeringen bent u de algemene ondersteuning van de afdeling Technisch Beheer.

Profiel

Wij zoeken een jonge, enthousiaste kandidaat met minimaal een afgeronde MBO- opleiding.
U beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal. Engelse taal is een pré. U bent stressbestendig, assertief en heeft affiniteit met computers en techniek. Naast deze eigenschappen bent u accuraat, klant- en service-gericht en weet u diplomatiek en discreet met vertrouwelijke informatie om te gaan.

Zoekt u een uitdagende baan met een breed takenpakket, een functie waarbij u zowel klantencontact hebt, als op administratief vlak aan het werk bent, dan hebben wij wellicht de functie voor u beschikbaar.

Wij bieden

Kroonenberg Groep biedt u een jaarcontract voor een fulltime baan met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling in een plezierige werkomgeving met veel kansen voor je eigen ontwikkeling.

Interesse?

Neem voor vragen over deze vacature contact op met de heer R. Scholtz, hoofd Technisch Beheer, via telefoonnummer (020) 5 788 788. Uw sollicitatiebrief met CV kunt u tot 6 augustus 2021 sturen naar Kroonenberg Groep B.V., Postbus 7538, 1118 ZG Schiphol, ter attentie van de heer R. Scholtz, of per mail naar rscholtz@kroonenberg.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.