25-06-2021

Vacature: Junior Commercieel Beheerder

Kroonenberg Groep is een van de grootste private vastgoedondernemingen van Nederland en voorziet in huisvesting voor winkelen, werken en wonen. Het eigen bestand aan vastgoed wordt voortdurend geoptimaliseerd en afgestemd op de behoeften in de markt. Kroonenberg Groep heeft een ruime portefeuille aan A1 winkelvastgoed, diverse winkelcentra, hoogwaardige kantoorpanden en een ruim aanbod aan woningen.

Voor de afdeling commercieel beheer vastgoed zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als junior commercieel beheerder vastgoed ben je ondersteunend in het opstellen en verwerken van onder meer huuraanbiedingen, huurovereenkomsten en allonges. Je start verhuurtrajecten op en stelt verhuurbrochures samen. Tevens ben je ondersteunend in aan- en verkoop trajecten. Je onderhoudt nauw contact met huurders en makelaars en hebt hiervoor reeds contacten.

Binnen Kroonenberg Groep overleg je met collega’s van de afdeling Commercieel Beheer, maar ook van de afdelingen Project Ontwikkeling en Technisch Beheer

De kandidaat die wij zoeken is een teamspeler die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarbij richt je je werk efficiënt in. Je hebt een proactieve houding en leergierig ingesteld. Naast goed te kunnen samenwerken, ben je ook in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen.

Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond en tussen de 1 en 4 jaar werkervaring op het gebied van commercieel vastgoed. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré.

Deze fulltime functie vervul je in een plezierige werkomgeving met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Kroonenberg Groep biedt jou een zeer concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

 


Meer informatie/solliciteren 
Indien je interesse hebt en voldoet aan het beschreven profiel, mail dan je CV voor 15 juli a.s. naar vacature.commercieel@kroonenberg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.