Kroonenberg Groep

Kroonenberg Groep voorziet in huisvesting voor winkelen, werken en wonen. Wij realiseren creatieve en duurzame maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de markt. Ons eigen bestand aan vastgoed wordt zo voortdurend geoptimaliseerd.

Onze organisatie is compact en heeft alle relevante kennis en ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij ons flexibel en doelbewust richten op onze kernactiviteiten: vastgoedexploitatie en projectontwikkeling. Groei stellen wij zeker door de aankoop van individueel vastgoed, de overname van bestaande portefeuilles en door het nemen van grondposities. Wij streven hierbij naar een optimaal resultaat.

Our Vision

Kroonenberg Groep wil toegevoegde waarde leveren aan de kwaliteit van winkelen, werken en wonen. Wij combineren creativiteit en een scherp oog voor detail met financiële daadkracht en besluitvaardigheid. Ons doel: een optimale balans in ontwikkeling, kwalitatief beheer en rendement.

Our Projects

Our News

Art of shopping

Winkelen is niet alleen maar doelgericht boodschappen doen. Winkelen moet bijzonder zijn – een beleving. Op unieke wijze plaatsen wij daarom kunst in onze winkelcentra. Hiermee willen wij het winkelend publiek prikkelen. De omgeving krijgt een andere en buitengewone uitstraling en de kracht van de architectuur wordt onderstreept.

Our Video's

Contact Us

Bezoekadres

WTC Schiphol Airport
Schiphol Boulevard 181
1118 BG Schiphol

Postadres

Postbus 7538 | 1118 ZG Schiphol
T +31 20 5 788 788 | info@kroonenberg.nl