22-03-2024


AVEDON EN AXECO HUREN OP APOLLOLAAN 171

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met AXECO voor een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte aan Apollolaan 171 te Amsterdam. Het gehuurde betreft de gehele 4e verdieping met een oppervlakte van circa 880 m². Het contract is 1 maart ingegaan. AXECO is een toonaangevende fusie en overname boetiek en participatiemaatschappij.

Ook met Avedon Capital Partners werd een langjarige huurovereenkomst gesloten. Hierbij betreft het een ruimte van circa  615 m² op de 3e verdieping en het contract is 1 februari ingegaan. Avedon Capital Partners is een investeerder die uitzonderlijke ondernemers en managementteams van nichemarkt leidende bedrijven ondersteunt om ambitieuze groeiplannen te realiseren.

Apollolaan 171 is het nieuwste state-of-the-art kantoorgebouw van Amsterdam. Het kantoorgebouw werd in opdracht van Kroonenberg Groep ontworpen door OMA / David Gianotten. Het resultaat is een eigentijds kantoor wat impact geeft aan de hele buurt. Het ontwerp is afgestemd op haar omgeving en daarmee heeft het een zeer natuurlijke inbedding.

In totaal is er 6.600 m² kantoorruimte gerealiseerd die in deelverhuur vanaf 450 m² wordt aangeboden.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Apollolaan 171 geadviseerd door CBRE en Van Gool Elburg. AXECO werd bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate, Avedon door AREA Occupier Solutions.