25-05-2023


Vacatures: Technisch Beheer

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

Technisch Beheerder Vastgoed m/v

Functieomschrijving

Als technisch beheerder bent u verantwoordelijk voor het technisch beheren van een deel van onze vastgoed portefeuille in Nederland. In deze veelzijdige functie zorgt u voor het dagelijks preventief en correctief bouwkundig- en installatietechnisch onderhoud. Daarnaast bent u betrokken bij het afhandelen van eventuele dagelijkse storingen. U werkt samen in een team met medewerkers van de binnendienst. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend.

Profiel

Wij zoeken een jonge, enthousiaste kandidaat met minimaal een afgeronde technische MBO opleiding en in het bezit van rijbewijs B. U heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

U beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal. Engelse taal is een pré. U bent stressbestendig, assertief en heeft affiniteit met computers en techniek. Naast deze eigenschappen bent u accuraat, klant- en service-gericht en weet u diplomatiek en discreet met vertrouwelijke informatie om te gaan. Verder is het van belang dat u goed in teamverband kunt opereren.

Zoekt u een uitdagende baan met een breed takenpakket, een functie waarbij u zowel klantencontact hebt, als op administratief vlak aan het werk bent, dan hebben wij wellicht de functie voor u beschikbaar.

Medewerker binnendienst Technisch Beheer m/v

Functieomschrijving

Als medewerker binnendienst bent u verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van storingen in de ruimste zin van het woord. In deze veelzijdige functie zorgt u voor het invoeren, beheren, archiveren en begeleiden van uitbestedingen, en werkt u samen met de medewerkers buitendienst. Naast relatiebeheer, contractmonitoring, energie labels, energiemeters en het bijhouden van diverse certificeringen bent u de algemene ondersteuning van de afdeling Technisch Beheer.

Profiel

Wij zoeken een jonge, enthousiaste kandidaat met minimaal een afgeronde MBO- opleiding.

U beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal. Engelse taal is een pré. U bent stressbestendig, assertief en heeft affiniteit met computers en techniek. Naast deze eigenschappen bent u accuraat, klant- en service-gericht en weet u diplomatiek en discreet met vertrouwelijke informatie om te gaan.

Zoekt u een uitdagende baan met een breed takenpakket, een functie waarbij u zowel klantencontact hebt, als op administratief vlak aan het werk bent, dan hebben wij wellicht de functie voor u beschikbaar.

Meer informatie:

Wij bieden

Kroonenberg Groep biedt u een jaarcontract voor een fulltime baan met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, in een plezierige werkomgeving met veel kansen voor je eigen ontwikkeling.

Interesse?

Neem voor vragen over deze vacature contact op met de heer R. Scholtz, hoofd Technisch Beheer, via telefoonnummer (020) 5 788 788. Uw sollicitatiebrief met CV kunt u tot 15 juni 2023 sturen naar Kroonenberg Groep B.V., Postbus 7538, 1118 ZG Schiphol, ter attentie van de heer R. Scholtz, of per mail naar rscholtz@kroonenberg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.