01-01-0001

Vacatures afdeling Technisch Beheer

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's: 

Medewerker binnendienst Technisch beheer m/v

Technisch beheerder Vastgoed m/v

 

Functieomschrijving

- Als Medewerker Binnendienst bent u verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van storingen in de ruimste zin van het woord. In deze veelzijdige functie zorgt u voor het invoeren, beheren, archiveren en begeleiden van uitbestedingen, en werkt u samen met de medewerkers buitendienst. Naast relatiebeheer, contractmonitoring, energie labels, energiemeters, en het bijhouden van diverse certificeringen bent u de algemene ondersteuning van de afdeling Technisch Beheer.

- Als Technisch Beheerder Vastgoed bent u verantwoordelijk voor het technisch beheren van een deel van onze vastgoed portefeuille in Nederland. In deze veelzijdige functie zorgt u voor het dagelijks preventief en correctief bouwkundig- en installatietechnisch onderhoud. Daarnaast bent u betrokken bij het afhandelen van eventuele dagelijkse storingen. U werkt samen in een team met de medewerkers van de binnendienst. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend.

Profiel

Wij zoeken een jonge, enthousiaste kandidaat met minimaal een afgeronde MBO- opleiding.
U beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal. Engelse taal is een pré. U bent stressbestendig, assertief en heeft affiniteit met computers en techniek. Naast deze eigenschappen bent u accuraat, klant- en service-gericht en weet u diplomatiek en discreet met vertrouwelijke informatie om te gaan. Verder is het van belang dat u goed in teamverband kunt opereren.

Voor onze vacature Technisch Beheerder Vastgoed is het tevens van belang dat u in het bezit van rijbewijs B en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie heeft.

Zoekt u een uitdagende baan met een breed takenpakket, een functie waarbij u zowel klantencontact hebt, als op administratief vlak aan het werk bent, dan hebben wij wellicht de functie voor u beschikbaar.

Wij bieden

Kroonenberg Groep biedt u een jaarcontract voor een fulltime baan met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling in een plezierige werkomgeving met veel kansen voor je eigen ontwikkeling.

Interesse?

Neem voor vragen over deze vacature contact op met de heer R. Scholtz, hoofd Technisch Beheer, via telefoonnummer (020) 5 788 788. Uw sollicitatiebrief met CV kunt u tot 31 januari 2022 sturen naar Kroonenberg Groep B.V., Postbus 7538, 1118 ZG Schiphol, ter attentie van de heer R. Scholtz, of per mail naar rscholtz@kroonenberg.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.