04-05-2021


APOTHEEK HUURT IN HOOGVLIET

Kroonenberg Groep heeft in Winkelcentrum Hoogvliet een langjarige huurovereenkomst gesloten met Apotheek J. van den Berg voor het pand gelegen aan de Binnenban 172-176. Het gehuurde betreft circa 245 m² begane grond en 100 m² kelder. Het huurcontract is 1 mei 2021 ingegaan en na een korte inbouwperiode zal de apotheek voor de zomer haar deuren openen.

Kroonenberg Groep is in Hoogvliet volop bezig met de herontwikkeling van het winkelcentrum.

In de afgelopen periode werden op drie locaties in het centrum in totaal 37 appartementen gerealiseerd in voormalige winkelpanden. Door het succes van deze appartementen is besloten deze herontwikkeling door te zetten. Op dit moment worden boven de vernieuwde Dirk 10 appartementen ontwikkelt op de locatie van de voormalige Bristol.

Kroonenberg Groep zal ook de komende tijd de mogelijkheden onderzoeken om het winkelcentrum verder te optimaliseren en meer woningen toe te voegen.

Kroonenberg Groep wordt bij de commerciële verhuur van Winkelcentrum Hoogvliet geadviseerd door BRIQ real estate en voor de verhuur van de woningen door Synchro Wonen.