24-05-2019


Winkelcentrum Velserhof volledig verhuurd

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Kruidvat, ICI Paris XL, Linda’s Fashion, Angelique Beenmode en Wilms Floet Lederwaren voor langjarige huurovereenkomsten in winkelcentrum Velserhof in IJmuiden, waarmee het winkelcentrum nu geheel is verhuurd.

Met de nieuwe overeenkomsten zijn Angelique Beenmode en Wilms Floet Lederwaren verhuisd binnen Velserhof. Angelique Beenmode naar een winkel van circa 133 m² aan Velserhof 55, en Wilms Floet naar een winkel van circa 110 m² aan Velserhof 53.

Door hun oude winkels te verkavelen met reeds beschikbare units zijn twee grotere winkels gecreëerd voor ICI Paris XL en Kruidvat. Het contract van ICI Paris XL gaat op 15 juni 2019 in en betreft een winkelruimte van circa 260 m² aan Velserhof 67/71. Het gehuurde van Kruidvat meet circa 425 m² aan Velserhof 75, waarvan het contract 1 juni 2020 in zal gaan.

Linda’s Fashion was reeds de tijdelijke huurder van de winkelruimte van circa 80 m² aan Velserhof 109, welke zij nu langjarig huurt. Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat IJscuypje de winkelruimte aan Marktplein 42 te IJmuiden langjarig heeft gehuurd.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Velserhof bijgestaan door Prismaat Makelaars.