19-12-2019


The Sting opent flagshipstore in Kalverpassage

The Sting opent op 19 december een flagshipstore aan de Kalverpassage in Amsterdam. De nieuwe winkel met dames- en herenkleding heeft een vloeroppervlakte van ruim 2115m2, verdeeld over twee verdiepingen, en is toegankelijk via drie ingangen. De ‘Grand Opening’ wordt met een actie gevierd: een korting van vijftig procent op de gehele najaarscollectie.

Flagshipstore

Het vijftigste filiaal van de moderetailer is een zogenoemde flagshipstore: een van de grootste winkels van de keten, waar de merkbeleving centraal staat. De winkel heeft een geheel nieuw, modern en ruimtelijk interieur.

Veranderende retailmarkt

De opening van de flagshipstore is een tegengeluid in de veranderende markt waarin veel retailers juist de deuren sluiten en focussen op e-commerce. “Wij geloven bij The Sting in onze fysieke winkels: hier kun je al je zintuigen gebruiken”, aldus Clarence den Os, formuledirecteur van The Sting. “We zijn zeer trots op deze nieuwe winkel in Amsterdam op zo’n belangrijke locatie.”

Over The Sting

De Nederlandse modeketen The Sting is in 1982 opgericht. Het bedrijf heeft vijftig filialen in Nederland en België. Ook de formules Costes, Cotton Club en Distrikt Nørrebo zijn onderdeel van het moederbedrijf The Sting Companies.