10-07-2019


THE STING HUURT IN KALVERPASSAGE

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met The Sting BV over een langjarige huurovereenkomst voor een flagship store in de Kalverpassage te Amsterdam. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 3300 m² verdeeld over de begane grond en het souterrain. Het huurcontract zal op 1 september 2019 ingaan.

In 1982 opende THE STING haar eerste winkel en is sindsdien flink uitgebreid. THE STING heeft filialen in grote en kleine steden in Nederland, België en Duitsland. THE STING richt zich op mannen en vrouwen via eigen ontworpen labels zoals Bien Bleu, Anti Blue, Distrikt Nørrebro en Cotton Club. De nieuwe winkel in het centrum van Amsterdam wordt inpandig ontsloten middels roltrappen en krijgt zowel een entree aan de Kalverstraat als in de Kalverpassage. Na een korte inbouwperiode zal de winkel naar verwachting medio december haar deuren openen.

Naast de flagship store van THE STING is ook een filiaal van Costes in de Kalverpassage gevestigd. Er is na deze transactie in de Kalverpassage nog slechts 1 winkelruimte te huur van circa 75 m² aan de entreezijde Heiligeweg. In deze winkel zit nu de pop-up store van het lichtplafond ‘Triangular Grid’ van Sigrid Calon.

Deze transactie werd tot stand gebracht door KroesePaternotte.