16-01-2019


MR CRAB HUURT IN GELDERLANDPLEIN

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met het concept Mr Crab voor een langjarige huurovereenkomst op Gelderlandplein in Amsterdam. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 185 m² verdeeld over begane grond en kelder, en is gelegen in het entreegebied van het winkelcentrum aan de Willlem van Weldammelaan. Mr Crab zal zowel een entree hebben vanuit het winkelcentrum als aan de Willem van Weldammelaan, waar het ook een terras zal inrichten.

Voor Mr Crab is het de derde vestiging in Amsterdam, naast twee andere locaties in het centrum van Amsterdam. Mr Crab is daadwerkelijk vernoemd naar Mr Crab, een chef die jaren werkte als kapitein op een internationale vissersboot en daar begon te koken voor zijn bemanning. En dat wilde hij het liefst alleen nog maar doen. Hij hield de naam Mr. Crab, nam al zijn ervaring mee en opende een eigen zaak waar hij zijn passie én zijn kennis over hoe de lekkerste en meest gezonde vis te bereiden.

Het huurcontract is op 3 januari 2018 ingegaan. Mr Crab zal naar verwachting in april haar deuren openen.

Kroonenberg Groep werd bij deze transactie geadviseerd door Colliers International en Mr Crab door Eisenmann en Ravestijn Advocaten.