03-01-2019

Kroonenberg Groep zoekt nieuwe collega's

In verband met de groei van onze organisatie is onze afdeling Technisch Beheer op zoek naar:

Medewerker Binnendienst

Technisch Beheerder Vastgoed

  

Functieomschrijving

Als Medewerker Binnendienst bent u op de afdeling Technisch Beheer verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van storingen in de ruimste zin van het woord. In deze veelzijdige functie zorgt u voor het invoeren, beheren, archiveren en begeleiden van uitbestedingen, en werkt u samen met de medewerkers buitendienst. Naast relatiebeheer, contractmonitoring, energie labels, energiemeters, en het bijhouden van diverse certificeringen bent u de algemene ondersteuning van de afdeling Technisch Beheer. Voor deze functie is het van belang dat u minimaal een afgeronde MBO- opleiding heeft.

Als Technisch Beheerder bent u verantwoordelijk voor het technisch beheren van een deel van onze vastgoed portefeuille in Nederland. In deze veelzijdige functie zorgt u voor het dagelijks preventief en correctief bouwkundig- en installatietechnisch onderhoud. Daarnaast bent u betrokken bij het afhandelen van eventuele dagelijkse storingen. U werkt samen in een team met de medewerkers van de binnendienst. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend. Voor deze functie is het van belang dat u minimaal een afgeronde MBO- opleiding heeft, 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en in het bezit van rijbewijs B bent.

 

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal. Engelse taal is een pré. U bent stressbestendig, assertief en heeft affiniteit met computers en techniek. Naast deze eigenschappen bent u accuraat, klant- en service-gericht en weet u diplomatiek en discreet met vertrouwelijke informatie om te gaan en kunt u goed in teamverband kunt opereren.

Zoekt u een uitdagende baan met een breed takenpakket, een functie waarbij u zowel klantencontact hebt, als op administratief vlak aan het werk bent, dan hebben wij wellicht de functie voor u beschikbaar.

Kroonenberg Groep biedt u een jaarcontract voor een fulltime baan met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling in een plezierige werkomgeving met veel kansen voor eigen ontwikkeling.

 

Interesse?

Neem voor vragen over deze vacature contact op met de heer R. Scholtz, Hoofd Technisch Beheer, via telefoonnummer (020) 5 788 788.

Uw sollicitatiebrief met CV kunt u tot 25 januari 2019 mailen naar rscholtz@kroonenberg.nl

 

 Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.