19-09-2019


KROONENBERG GROEP PLAATST MARKANTE C OP KLAPROZENWEG 75

Kroonenberg Groep heeft voor zijn huurder de Architekten Cie. een markante C laten plaatsen op het dak van de de Klaprozenweg 75 in Amsterdam Noord. De Architekten Cie. huurt daar sinds vorig jaar circa 1.750m² verdeeld over drie verdiepingen.

Ten behoeve van deze nieuwe huurder werden het soutterain, de begane grond en de eerste etage intern ontsloten, waardoor er een geintegreerd kantoor is ontstaan. De verbouwing is afgerond. Vrijdag 20 september zal de Cie. haar nieuwe kantoor feestelijk openen.

Naast de Cie. hebben recent nog een aantal huurders gekozen voor Klaprozenweg 75.

Risor B.V., Feel Furniture B.V. en W&V Administratie kozen alle drie voor een kantoorruimte binnen het Unitz-concept.  Lens B.V., adviseur en leverancier van zonnepanelen en Venson Amsterdam B.V., distributeur van high end horloge- en sieradenmerken, huren gezamenlijk de gehele 4e etage die circa 735 m² beslaat.

In het pand zijn nu nog enkele Unitz-ruimten beschikbaar op de 3e etage. Hier zijn mogelijkheden voor Unitz van 34 m² tot maximaal 354m². Daarnaast is alleen nog de gehele 5e etage van circa 735 m² beschikbaar.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Klaprozenweg 75 bijgestaan door Van Gool Elburg collegiaal met Trec.