27-03-2019


Gelderlandplein 50 jaar

Gelderlandplein bestaat 50 jaar en dat gaan we vieren met de 5 Golden Days!

Shop, grijp en win…..

Van 27 t/m 31 maart wordt shoppen op Gelderlandplein beloond! Bij iedere besteding van minimaal € 15,- ontvang je een gouden GP50 munt*. Deze munt uan je verzilveren bij de GoldGrabber op het centrale plein en hiermee een kans wagen om een mooie prijs te grijpen! Grijp jij één van die geweldige prijzen van onze winkels en restaurants? Dan kun je deze prijs direct ophalen. Win je een cadeaukaart of een shoptegoed? Je hebt een hele maand om terug te komen om heerlijk te shoppen en het tegoed te besteden.

* Bij Albert Heijn XL ontvang je een voucher met een GP50 munt afbeelding.
Deze voucher is bij de GoldGrabber inwisselbaar voor een gouden munt.

Gelderlandplein heeft voor elk wat wils. In de GoldGrabber zit een enorme variatie aan prijzen. Altijd al een op maat gemaakt shirt willen hebben? Jezelf verwennen met een nieuwe beautyset? Een super stoer dinosaurus pakket? Een minuut gratis winkelen bij AH XL? Of toch liever een cadeaubon zodat je zelf iets kan uitzoeken?

Sla je slag in de GoldGrabber en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van de mooie prijzen!

Kids icons speurtocht

Voor kinderen is er ook van alles te beleven! Naast dat zij een kans kunnen wagen in een speciale GoldGrabber, is er ook een hele bijzondere ballonnen speurtocht voor ze uitgezet. Iedere dag kan €100 shoptegoed gewonnen worden door het kind dat alle iconen goed heeft geraden én de beste slagzin heeft geschreven. Wie het aan het einde van de week het beste heeft gedaan, wint zelfs een Nintendo Switch!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door winkels & restaurants op Gelderlandplein