02-02-2018


MARKTHOF HOOFDDORP VOLLEDIG VERHUURD

Kroonenberg Groep en ProWinko hebben overeenstemming bereikt met The Sting en Scapino voor langjarige huurovereenkomsten in de Markthof in Hoofddorp. Scapino is reeds gevestigd aan Markthof 226, en heeft het bestaande contract voor de winkel van circa 950 m² verlengd. The Sting heeft met de nieuwe overeenkomt haar winkel aan Markthof 234-244 uitgebreid naar Markthof 230-232. Na de verbouwing zal het gehuurde circa 680 m² op de begane grond en circa 1180 m² op de eerste verdieping bedragen.

Markthof is een moderne winkel-, woon- & werkbestemming in het centrum van Hoofddorp. Tevens maakt een eigen parkeergarage met 179 parkeerplaatsen onderdeel uit van het complex. Naast The Sting en Scapino zijn onder meer Primark, Hennes & Mauritz, Zeeman en Febo in het centrum gevestigd. Door deze verhuurtransacties is Markthof weer volledig verhuurd.

Markthof werd door Kroonenberg Groep en Prowinko vanaf 2010 ingrijpend herontwikkeld. Van een introvert en gesloten centrum werd het een uitnodigend en hoogwaardig winkelcentrum. Het is daarmee klaar voor een langjarige, duurzame toekomst. Zo oordeelde ook de jury van de NRW Jaarprijs 2012, die de prijs aan Markthof toekende. Door de herontwikkeling heeft het gehele centrumgebied van Hoofddorp een enorme impuls gekregen waardoor het voor de consument veel aantrekkelijker is geworden.

The Sting werd in deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte. Gofield & Only adviseerde verhuurder bij de huurverlenging met Scapino.