Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

01-11-2018


KROONENBERG GROEP ZOEKT NIEUWE COLLEGA

Voor de afdeling commercieel beheer vastgoed is Kroonenberg Groep op zoek naar een nieuwe collega. Als junior commercieel beheerder woningen ben je ondersteunend in het beheer en de verhuur van de woningen in onze portefeuille. Het opstellen en verwerken van onder meer huurprijsaanbiedingen, huurovereenkomsten en allonges behoort tot jouw werkzaamheden. Je start verhuurtrajecten op en onderhoudt nauw contact met huurders. Binnen Kroonenberg Groep overleg je met collega’s van de afdeling Wonen, maar ook van de afdelingen Technisch Beheer en Project Ontwikkeling.

De kandidaat die wij zoeken is een teamspeler die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarbij richt je je werk efficiënt in. Je hebt een proactieve houding en leergierig ingesteld. Je bent een teamspeler maar ook in staat verantwoordelijkheid te dragen. Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré en bent in bezit van rijbewijs B.

Deze fulltime functie vervul je in een plezierige werkomgeving met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Kroonenberg Groep biedt jou een zeer concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie/solliciteren 
Indien je interesse hebt en voldoet aan het beschreven profiel, mail dan je CV voor 1 december a.s. naar vacature.commercieel@kroonenberg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.