Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

07-09-2017


SIMITCI DÜNYASI HUURT AAN OSDORPPLEIN IN AMSTERDAM

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Simitci Dünyasi voor een langjarige huurovereenkomst aan het Osdorpplein in Amsterdam. De winkel is gelegen naast de entree van Westmarket, en heeft een oppervlakte van 114 m² verdeeld over de begane grond en entresol. Ook krijgt Simitci Dünyasi een terras op het Osdorpplein.

Turkse bakkerij en bistro Simitçi Dünyasi is met meer dan honderd bistro’s en kiosken een begrip in Turkije. In hun nieuwe winkel brengt Simitçi Dünyasi de smaakvolle Turkse keuken naar Osdorpplein, waar gerechten als gegrilde köfte, de Simitçi burger, diverse soorten pasta’s, baklava en Turks brood geserveerd zullen worden.

Osdorpplein bevindt zich in Centrum Nieuw West in Amsterdam. Door de vele bouwprojecten omtrent wonen, werken en winkelen is dit gebied sterk in opkomst. Kroonenberg Groep vierde er samen met de ondernemers en omwonenden begin mei de totale realisatie van de herontwikkeling Westmarket, waarin een foodcourt, lokale ondernemers en TK Maxx gevestigd zijn.

Kroonenberg Groep werd in deze transactie bijgestaan door Adhoc horecamakelaars te Amsterdam.