Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

21-03-2017


KROONENBERG GROEP VERNIEUWT HUURCONTRACTEN IN HARDENBERG

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met ICI PARIS XL voor een langjarige huurovereenkomst in Hilvertshof in Hilversum. De winkel van circa 230 m² is gelegen op de begane grond naast Primark, en zal na de zomer haar deuren openen.

ICI PARIS XL is een parfumerie en beautyspecialist die luxeproducten toegankelijk maakt voor het grote publiek. Daarnaast bieden zij door hun getrainde beauty experts ook uitgebreid advies op maat op het gebied van persoonlijke verzorging. Met meer dan 150 winkels is ICI PARIS XL de grootste parfumerie van Nederland.

De herontwikkeling van winkelcentrum Hilvertshof die Kroonenberg Groep in 2015 is gestart, is bijna voltooid. De ingrijpende verbouwing naar ontwerp van architect Rijnboutt creëert licht, lucht en ruimte op het centrale plein en in de passages. Recent opende Mango haar deuren in Hilvertshof. Andere huurders zijn onder meer H&M, Zara, Vero Moda, Blokker, Kruidvat, Dirk, Pipoos en Nelson. Aan het begin van de zomer zal ook Primark open gaan.

Kroonenberg Groep werd bij deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte.