Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

04-07-2017


KROONENBERG GROEP SLUIT NIEUWE HUURCONTRACTEN OSDORPPLEIN

Kroonenberg Groep heeft met enkele nieuwe huurders overeenstemming bereikt voor langjarige huurovereenkomsten op het Osdorpplein in Amsterdam.

Binnenkort zullen Lucardi en Coiffeur Sabina hun klanten verwelkomen aan het Osdorpplein.

Coiffeur Sabina heeft per 1 juni een huurcontract afgesloten. De kapper- en schoonheidssalon vestigt zich op nummer 742 in een winkel van circa 90 m². Het huurcontract van juwelier Lucardi is op 1 juli ingegaan, en betreft een winkel van circa 220 m² op nummer 665.

Eind zomer 2017 zal Hunkemöller de deuren van haar nieuwe winkel openen. Het huurcontract voor de lingeriewinkel van circa 300 m² aan Osdorpplein 374 gaat op 1 augustus in.

Enkele winkels hebben zich onlangs al gevestigd aan het Osdorpplein. Zo heeft biologische supermarkt Ekoplaza heeft een vestiging geopend op nummer 743/744, een winkel van circa 270 m².

Pearle Optiek heeft intrek genomen in een winkel van circa 120 m² aan Osdorpplein 661.

Naar het aangrenzende pand op nummer 662/663 is Athlete’s Foot verhuisd. Zij hebben hier een winkel geopend van circa 190 m², met een aanvullende secundaire ruimte op de verdieping.

Osdorpplein bevindt zich in Centrum Nieuw West. Door de vele bouwprojecten omtrent wonen, werken en winkelen is dit gebied sterk in opkomst. Kroonenberg Groep vierde er samen met de ondernemers en omwonenden begin mei de totale realisatie van de herontwikkeling Westmarket, waarin een foodcourt, lokale ondernemers en TK Maxx gevestigd zijn.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van Osdorpplein bijgestaan door KroesePaternotte. Bettings O.G. trad op namens Lucardi en Hunkemöller. Pearle Optiek werd begeleid door Kokelenberg & Ouwehand.