Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

13-06-2017


HILVERTSHOF EN PRIMARK FEESTELIJK GEOPEND

Vanochtend is in Hilversum de nieuwste winkel van Primark geopend door Burgemeester Broertjes. Deze 18e vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland is geopend in het volledig getransformeerde Hilvershof. Aansluitend aan deze officiële opening hebben de burgemeester en Lesley Bamberger, Kroonenberg Groep, het startsein gegeven voor de feestweek van het Hilvertshof. Met de opening van Primark is de totale realisatie van de herontwikkeling van Hilvertshof namelijk een feit.

Kroonenberg Groep is in 2015 gestart met de werkzaamheden die nodig waren voor de herontwikkeling van winkelcentrum Hilvertshof. Het winkelcentrum is ingrijpend verbouwd naar ontwerp van architect Rijnboutt. Licht, lucht en ruimte zijn daarin de belangrijkste veranderingen. Harde vierkante vormen hebben plaats gemaakt voor ronde vormen met veel glas. Ook is een aantal vloeren opengebroken, waardoor hoogte en licht gecreëerd is. De metamorfose van het winkelcentrum heeft het mogelijk gemaakt dat verschillende retailers grotere winkels kunnen huren, zoals H&M, Zara en Primark.

Naast deze grote huurders biedt Hilvertshof een mooie combinatie van landelijke ketens als Vero Moda, Mango, Blokker, Nelson en Kruidvat als lokale ondernemers als Vishandel Volendam, Feel Good 035, Hakky en Van Os Lederwaren. Binnenkort zullen ook Esprit, ICI Paris XL en KIKO Milano hun deuren openen.

Om de opening te vieren is het de hele week feest in Hilvertshof. Tot en met zaterdag 17 juni kunnen er elke dag €10.000 aan prijzen gewonnen worden, aangeboden door de winkeliers van Hilvertshof.

De herontwikkeling van Hilvertshof is tot stand gekomen in samenwerking met Centrum Projecten. Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van Hilvertshof bijgestaan door KroesePaternotte.