Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

07-07-2017


HERONTWIKKELING DE BARONES BREDA VOLTOOID, NIEUWE HUURDERS EN FEEST VOOR WINKELEND PUBLIEK

De herontwikkeling van de Barones is voorbij, de transformatie is klaar. Met de recente opening van Hudson’s Bay, Bershka en vandaag Pull & Bear biedt de Barones, samen met de vertrouwde winkels een aantrekkelijke merkenmix. De compleet vernieuwde winkelpassage is weer het kloppende hart van Breda.

In samenwerking met 3W Real Estate, Rijnboutt en KroesePaternotte ontwikkelde Kroonenberg Groep plannen om de winkelruimtes op de etage uit te breidden tot op de begane grond, waardoor grotere units zijn ontstaan. De etage is daarmee bereikbaar geworden via de begane grond van de betreffende winkel, zoals onder meer ook bij The Sting, Open 32, Mango en Van Uffelen is gerealiseerd. Met het samenvoegen van de winkelvloeren zijn de roltrappen uit de passage verdwenen. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een centraal plein waar Koffie bij Teun is gevestigd.

Veel van de bestaande huurders als H&M, The Body Shop, Tierelantijn, Etos, Hugo Boss en Boulanger vernieuwden hun winkels. Daarnaast werden er nog nieuwe formules aan het winkelcentrum toegevoegd als Vitaminstore, T-Mobile en Only.

Om te vieren dat de transformatie klaar is, is er reden voor feest in de Barones. Vier dagen lang, van 7 t/m 10 december, zijn er spectaculaire winkansen in de zogenaamde  X-BALLR. Bij dit ballenspel zijn elke dag vele prachtige prijzen te winnen die ter beschikking zijn gesteld door één van de winkels in het winkelcentrum. Of misschien vang je wel de extra prijs van de dag: shoptegoed van 250,- te besteden in de Barones.

En alsof dat nog niet feestelijk genoeg is, maakt het winkelend publiek  vanaf vrijdag elke dag kans op een meet & greet met hele bijzondere artiesten, die ook nog eens extra prijzen weggeven.