Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

28-04-2017


GELDERLANDPLEIN WINT ICSC AWARD

Kroonenberg Groep heeft voor de herontwikkeling van Gelderlandplein de ICSC Award 2017 gewonnen. Een trotse Lesley Bamberger en Paul Bremmer en Olaf Nieuwenhuis hebben tijdens de ICSC European Conference in Warschau de oorkonde in ontvangst genomen: “We hebben met ontzettend veel plezier en energie aan dit project gewerkt en zijn ongelooflijk trots op deze internationale waardering”, aldus Lesley Bamberger namens Kroonenberg Groep.

Sinds 1977 reikt de International Council of Shopping Centers (ICSC) elk jaar prijzen uit voor de meest opvallende nieuwe en gerenoveerde winkelcentra in Europa. Deze prijzen worden erkend als de meest prestigieuzen op het gebied van Europese detailhandel.

Winkelcentrum Gelderlandplein is door Kroonenberg Groep, in samenwerking met Multi Vastgoed, ingrijpend verbouwd naar een ontwerp van architectenbureau Rijnboutt. Door de herontwikkeling is een winkelcentrum ontstaan van internationale allure met een hoogwaardig aanbod aan winkels en horeca. Kroonenberg Groep mocht ook al de NRW Jaarprijs 2016 voor de herontwikkeling van Gelderlandplein in ontvangst nemen.