Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

14-02-2017


COSTES HUURT OP GELDERLANDPLEIN

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Costes voor een langjarige huurovereenkomst op het Gelderlandplein. Costes gaat de winkelruimte huren die door Kroonenberg Groep ingrijpend wordt verbouwd. De voormalige vestigingen van La Place en BelCompany, met een totale oppervlakte van circa 460 m² zijn vergroot naar circa 1.500 m². Dit is onder meer gerealiseerd door een extra verdieping op de bestaande winkelruimtes te plaatsen. De nieuwe winkel van The Sting ligt op een centrale plek in het centrum, naast Rick Moorman en tegenover Sissy Boy, Zwartjes, Hema en Bröring.

Costes, ontstaan als één van de labels van The Sting,  kreeg een klein team en een eerste winkel aan de Oude Gracht in Utrecht in 2013 de vrijheid om een compleet nieuw concept neer te zetten. Al snel volgden meer winkels door heel Nederland. Costes speelt in op de steeds groter wordende groep consumenten die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft.

Door de komst van Costes wordt de herontwikkeling van het Gelderlandplein, die is beloond met de NRW Jaarprijs 2016, verder vervolmaakt. Onlangs openden ook Holland & Barrett, Maestro Men’s Dresscode en Bles Concept hun deuren. Daarnaast worden op dit moment twee voormalige winkels samengevoegd voor de komst van Van den Assem schoenen.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van het Gelderlandplein geadviseerd door Cushman & Wakefield en KroesePaternotte.