Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

10-11-2016


ZARA OPENT WINKEL IN VERNIEUWD HILVERTSHOF

ZARA opent op donderdag 10 november haar geheel vernieuwde winkel in winkelcentrum Hilvertshof. Zara was reeds huurder in Hilvertshof met een winkel van ongeveer 1.300 m² op de begane grond. Na een ingrijpende verbouwing bedraagt de totale oppervlakte nu 3.400 m² verdeeld over 2 verdiepingen. Zara zal in Hilvertshof haar gehele assortiment dames-, heren-en kinderkleding voeren.

Kroonenberg Groep is in 2015 gestart met de werkzaamheden die nodig zijn voor de herontwikkeling van winkelcentrum Hilvertshof. Het winkelcentrum wordt ingrijpend verbouwd naar ontwerp van architect Rijnboutt. Licht, lucht en ruimte zijn daarin de belangrijkste veranderingen. Harde vierkante vormen maken plaats voor ronde vormen met veel glas. Het aantal entrees wordt gereduceerd van 8 naar 5. De metamorfose van het winkelcentrum heeft het mogelijke gemaakt dat retailers grotere winkels kunnen huren.

Naast Zara hebben onlangs ook H&M en Vero Moda hun nieuwe winkels in het centrum geopend. In 2017 openen Mango en Primark hun deuren. Andere huurders zijn onder meer VeroModa, Blokker, Kruidvat, Dirk, Pipoos en Nelson.