Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

18-04-2016


UNITZ CONCEPT GROEIT VERDER

Kroonenberg Groep heeft binnen haar UNITZ concept in het afgelopen jaar circa 2.000 m² kantoorruimte verhuurd aan 26 verschillende huurders. Daarmee is er sinds de lancering van UNITZ, eind 2011, inmiddels ruim 6.500m² verhuurd aan bijna 100 huurders.

Door de blijvende vraag naar UNITZ is Kroonenberg Groep gestart met de realisatie van nieuwe UNITZ in De Gelder, gelegen aan het Gelderlandplein. Ook zijn er nieuwe UNITZ beschikbaar op de locaties Apollolaan in Zuid, aan de Contactweg in West en in The Curve, aan de TT Vasumweg in Noord. Deze locaties werden afgelopen jaar nieuw toegevoegd.

UNITZ geeft huurders de mogelijkheid om op flexibele basis een zelfstandige turn key kantoorunit te huren vanaf 30 m². Met het aanbieden van deze UNITZ speelt Kroonenberg Groep in op de behoefte van zelfstandige ondernemers en het MKB.

Inmiddels zijn er 11 UNITZ locaties in Amsterdam. Met locaties in Amsterdam Noord (Klaprozenweg en The Curve), Zuid (Gelderlandplein, Zocherstraat, Apollolaan en 1e Jan Steenstraat), Centrum (Vijzelgracht, Leidsestraat en het Rokin) en Zuidoost (Ellermanstraat) biedt UNITZ dekking over heel de stad. In Rotterdam is momenteel 1 UNITZ locatie gelegen aan de Karel Doormanstraat.

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs en Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten zijn samen verantwoordelijk voor de verhuur van UNITZ.