Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

03-10-2016


TK MAXX HUURT IN AMSTERDAM CENTRUM NIEUW WEST

Kroonenberg Groep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met TK Maxx voor Westmarket in Centrum Nieuw West Amsterdam. Dat maakte directeur Lesley Bamberger vandaag bekend bij de feestelijke opening van de eerste fase van Westmarket.

TK Maxx zal een winkel openen van circa 2000 m² verdeeld over begane grond en eerste verdieping.

TK Maxx is Europa’s toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis. Zij verkopen designerlabels, topmerken, nieuwe labels, stijlvolle mode, artikelen voor in huis, cadeaus en unieke juweeltjes tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs.TK Maxx maakt deel uit van TJX Europe met meer dan 400 winkels ver-spreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland zijn op dit moment drie vestigingen en zullen in de komende periode nog twee winkels openen. De winkel in Westmarket zal in het voorjaar van 2017 open gaan.

Kroonenberg Groep is bij de herontwikkeling van Westmarket (voorheen Shoperade) ge-start met de werkzaamheden voor de tweede fase. In deze fase wordt aan het Osdorp-plein de grote winkel voor TK Maxx gecreëerd.

In de eerste fase is een foodcourt gerealiseerd, dat ruimte biedt aan smaken van over de hele wereld. Het foodcourt heeft alles in zich om uit te groeien tot een belangrijke trek-pleister voor de omgeving. Naast de foodcourt zijn een aantal kleinere winkels ontwikkeld die deels zijn gehuurd door ondernemers uit de voormalige Shoperade en aangevuld met nieuwe concepten.

 ‘Taste en shop’ is de slogan van het vernieuwde winkelcentrum.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van Westmarket geadviseerd door KroesePater-notte. Cushman & Wakefield stond TK Maxx bij.