Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

14-12-2016


KROONENBERG GROEP SLUIT NIEUWE HUUROVEREENKOMSTEN OP GELDERLANDPLEIN

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met N-Ice voor een langjarige huurovereenkomst op Gelderlandplein in Amsterdam. Het gehuurde betreft circa 177 m² bedrijfsruimte aan de A.J. Ernststraat.

N-Ice is gespecialiseerd in cryotherapie over het gehele lichaam, een behandelmethode waarbij het hele lichaam gedurende enkele minuten in een droge omgeving blootgesteld wordt aan temperaturen onder de -100 °C. Dit stimuleert de genezing voor een breed spectrum aan klachten en aandoeningen. Het huurcontract gaat per 1 januari aanstaande in.

Met Holland & Barrett heeft Kroonenberg Groep overeenstemming bereikt voor een langjarige huurovereenkomst op een nieuwe locatie op het centrale plein. De oppervlakte van het gehuurde bedraagt circa 164 m², en 32 m² op de entresol. Begin februari zullen zij hun deuren openen.

Holland & Barrett was onder haar voormalige naam De Tuinen reeds huurder van een winkel in het centrum. De huidige winkel zal worden samengevoegd met de ruimte waar eerder Cook&Co gehuisvest was, waardoor een grotere unit ontstaat voor een nieuwe huurder.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van het Gelderlandplein geadviseerd door KroesePaternotte en Cushman & Wakefield.