Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

10-11-2016


KARWEI HUURT AAN DE DANIEL GOEDKOOPSTRAAT AMSTERDAM

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met de Posthuma Groep voor een langjarige huurovereenkomst voor een vestiging van KARWEI aan de Daniel Goedkoopstraat 31 te Amsterdam. Het gehuurde betreft circa 4.500 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

KARWEI zal er een bouwmarkt openen die geheel aansluit bij het vernieuwde winkelconcept met een andere ‘look and feel’. Anders dan traditionele bouwmarkten krijgt KARWEI het grootste assortiment kwaliteitsvloeren, design verlichting, raam- en wanddecoratie. Bovendien heeft de winkelketen het assortiment op elkaar afgestemd en bij elkaar geplaatst zodat klanten eenvoudig artikelen met elkaar kunnen combineren. KARWEI wordt hiermee veel meer een specialist in woningdecoratie dan een traditionele bouwmarkt.

De ruimte zal eerst nog worden verbouwd om gereed te zijn voor de nieuwe huurder. De winkel zal voorjaar 2017 haar deuren openen.

Kroonenberg Groep werd bij deze transactie bijgestaan door EVS Vastgoed. Wit Retail Vastgoed behartigde de belangen van de huurder.